Salgs Betingelser

Følgende betingelser gælder for alle køb i Co2s WebShop

 

Priser: Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25% moms. Er du bosiddende i Grønland eller uden for EU, vil momsbeløbet automatisk blive fratrukket under bestillingsprocessen.

Alle priser er aktuelle priser og gælder kun på bestillingsdagen. Derfor kan der være prisændringer.

Bestilling: For at en ordre kan udføres som forventet, er det vigtigt, at du omhyggeligt indtaster dine personlige oplysninger, e-mail-adresse, navn, adresse og postnummer korrekt i de respektive felter.

Betaling: Du kan betale med kreditkort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB og American Express.

Kortoplysningerne, du indtaster, når du køber varer, sendes direkte til PBS i krypteret form (SSL), som kun du og PBS kan læse. Der er ingen andre, der kan se eller gemme disse oplysninger.

Købsbeløbet fratrækkes fra din kortkonto, når varerne bestilles fra Co2s WebShop og der kan aldrig kan hæves et beløb, der er større end det du har godkendt i transaktionen

Ordrebekræftelse: Når du har gennemført dit køb, modtager du en ordrebekræftelse på skærmen og på din email.

Det anbefales, at du udskriver bestillingsbekræftelsen, så du har en skriftlig bekræftelse på købet, indtil varerne leveres, og i tilfælde af at du vil returnere varen.

Levering: Alle ordrer afsendes fra Co2s WebShop inden for normalt 2 hverdage fra modtagelse af ordren. Priserne er afhængige af tilgængelighed.

Forsendelsen sker ved post via Post Danmark eller GLS. Forsendelsesomkostninger betales af køber og beregnes efter leveringsadresse. Forsendelsesomkostningerne vil altid være særskilt angivet i kurven og inkluderes i det samlede antal i kurven.

Levering af varer betragtes som færdig, når du har modtaget varerne. Risikoen for utilsigtet tab eller forringelse overføres til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

 

Klager: Der ydes i henhold til danske salgsbetingelser en garanti på 24 måneder.

Garantien betyder, at du kan klage over produktion og materielle fejl (defekter) i produktet inden for 24 måneder efter levering. Det er imidlertid en forudsætning, at fejlen ikke skyldes forkert anvendelse af produktet eller anden skadevoldende adfærd. Du skal klage inden for en rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen.

Hvis du ønsker at klage over et produkt, bedes du først kontakte os på telefon +45 2619 1885 for at afklare eventuelle misforståelser.

Produktet skal returneres til Co2s WebShop, Gammel Nybyvej 24, 5700 Svendborg. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, hvis kravet er berettiget.

Vedlæg venligst en kopi af ordrebekræftelsen med dit bankkontonummer, så vi kan refundere købsprisen og returnere fragt til dig. Der skal også være en beskrivelse af fejlen, der forårsager klagen.

 

Retur: Køb af varer i Co2s WebShop er der altid en 14-dages fortrydelsesret, gyldig fra den dag du modtager dine varer.

Du skal returnere varen til Co2s WebShop, Gammel Nybyvej 24, 5700 Svendborg, i samme stand og mængde som da du modtog den. Vedlæg venligst en kopi af ordrebekræftelsen med dit bankkontonummer, så vi kan refundere købsprisen til dig. Skriv venligst klart, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor vil have refunderet fuld pris.

Når du vender tilbage, skal du bruge Post Danmark, da det giver dig mulighed for at spore forsendelsen, hvis den skulle gå tabt. Du vil bære omkostningerne ved returnering af varerne. Varer returnerede UFRANCO eller på efterkrav vil blive nægtet kvittering for levering.

Ret til Reklamation bortfalder, hvis produktet er blevet brugt eller på anden måde misbrugt, så det er helt indlysende, at dette reducerer salgsværdien betydeligt. Når vi har modtaget produktet og kontrolleret, at det opfylder betingelserne for ret til retur, overfører vi købsbeløbet til din bankkonto.

 

Personlige oplysninger: For at bestille varer skal du angive navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Disse oplysninger er gemt i en kundedatabase, som ingen andre end medarbejdere i Co2s WebShop- har adgang til.

Disse oplysninger vil aldrig blive givet eller solgt til tredjepart.

Oplysningerne vil kun blive brugt til markedsføring til dig, hvis du udtrykkeligt har givet tilladelse til at gøre det ved registrering for nyhedsbreve og lignende

Hvis du ønsker det, kan du når som helst slettes fra kundedatabasen ved at lade os vide af det pr.  e-mail.

 

Emne: Co2s WebShop forbeholder sig ret til at ændre og opdatere vilkårene for transaktionen.

Priserne er skal valideres, såfremt nøgle, systemfejl og tilgængelighed ikke stemmer.

 

Misbrug: Misbrug af Co2s webshop meldes til politiet.

 

Spørgsmål? Har du spørgsmål om produkter, levering, brug af denne webshop eller andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Co2s WebShop på telefon 2619 1885 eller e-mail info@Co2-danmark.dk

 

Links til yderligere information vedrørende online

Google Oversæt til virksomheder:OversætterkitWebsiteoversætterFind nye markeder

Om Google OversætGruppeMobilOm GooglePrivatliv og vilkårHjælpSend f